Mijn weg

Mijn leven voor netwerk marketing?


Ik heb 2 intensieve zorgkinderen, school kon mij elk uur van de dag bellen met: kom ze maar ophalen. Dan de één, dan de ander. Niet te doen. Ik kon nooit werken want niemand ging akkoord met personeel dat elk uur van de dag opgeroepen zou kunnen worden.
Klopt hoor, zij zijn niet zo geboren, daar ligt een heel persoonlijk verhaal achter, hun basis, heel verdrietig maar ik kon het niet meer terug draaien.
Jarenlang leefde ik met schuld gevoelens en bleef maar wijzen, waarom, waarom het eeuwige waarom.
Je zal begrijpen dat dat mij nooit hielp, maar hun ook niet. Alle hulp ingezet want mijn doel als moeder is uiteraard zorgen dat mijn kinderen zo goed mogelijk in de maatschappij komen, kansen krijgen en het belangrijkste ook het geluksgevoel mogen ervaren.

Ondertussen zat ik thuis, heb lang een uitkering gehad maar heb na een flinke strijd eindelijk een PGB voor de zorg mogen krijgen.
Wat ik zoal deed op een dag?
Tv kijken, koffie drinken met vriendinnen en had vooral veel zelf medelijden.
Ik was er zat van, maakte steeds dezelfde keuzes, dat weet ik nu, toen dacht ik waarom overkomt mij dit toch allemaal (slachtoffer). Het was tijd...

Mijn moeder deed aan Netwerk Marketing. Ik was mega sceptisch, vond het maar wat zweverig gedoe maar ze deed het goed.
Ze werkte met producten en programma's voor gewichtsbeheersing en na een foto die ik van mijzelf zag was ik zo klaar voor dit traject. Ik wil die kilo's kwijt en dacht: ik ga ook meteen het werk doen zo heb ik een stok achter de deur.
Zo gezegd zo gedaan, wat ik nog weet is dat mijn moeder mijn instapkosten betaalde omdat ik daar geen ruimte voor had. Ik kon die €60 niet betalen!

Ik begon!! Helaas hadden we niet zoveel klaar staan vanuit de upline van mijn moeder. Het voelde een beetje alsof je in het diepe werd gegooid. Maar alles eromheen was prachtig! Ik werd zo verliefd op het werk. Ik kon eindelijk weer iets voor mijzelf doen. Los van de eeuwige zorg!
Ik mocht er weer zijn! Ook ontdekte ik kwaliteiten bij mezelf en begon mijzelf weer leuk te vinden. Dat was lang geleden.
Ik nam altijd genoegen en dacht: dit is het dan. Ik durfde eindelijk weer te dromen, wauw dat was lang geleden.
Ik was nog steeds een soort catfish online met mijn "Voeding Welzijn Lies" wie was ik nou eingelijk? Facebook besloot dat Facebook bedoeld was voor persoonlijke profielen en de bedrijven maar een pagina moesten aanmaken. Dat moment veranderde er zoveel voor mij. Meer mensen kwamen naar mij toe en als ik een verzoek stuurde kwam niet de vraag in mijn inbox, ken ik jou? Mensen accepteerde bijna vanzelf. Ging steeds meer begrijpen wat ik moet geven om terug te krijgen. Ik moest mijzelf laten zien, om vertrouwen te krijgen.

Inmiddels ben ik bijna 3 jaar actief en kan zeggen dat ik nu een jaar succesvol ben in Netwerk Marketing.
Ik ben thuis voor de kinderen, niet meer afhankelijk van een uitkering of PGB. Als school mij belt ben ik trots dat ik gewoon kan komen wanneer ik wil. Ik kan mijn kinderen bieden wat ze nodig hebben. Ben weer of eindelijk van mijzelf gaan houden. Neem geen genoegen meer met minder.
Onwijs veel geleerd en heb al zoveel mooie dromen/doelen kunnen afvinken.

Ja dit duurde even maar ik kom ook van ver. Nu weet ik dat alles mogelijk is ongeacht je verleden, diploma, afkomst en leeftijd. Het enige wat belangrijk is jouw WIL en je WAAROM! Hoe graag wil je iets? En waarom wil je dit? Als je dit duidelijk hebt voor jezelf kan je bij elke tegenslag terug naar je WAAROM om zo door te pakken en daarom is doorzettingsvermogen enorm belangrijk!

The greatest quote


"Network marketing is a personal development program with a paycheck"

Liefs Lies