Business

Welkom, wat ontzettend leuk dat jij meer wilt weten over onze business

Mijn transformatie

3 jaar geleden ben ik gestart met Netwerk Marketing, ik had geen netwerk en zelfs geen social media toen ik begon. Ook vond ik het spannend om dit als in mijn persoon te lanceren en starte onder de naam "Voeding en Welzijn Lies". Ik werkte hard, stopte er veel uren in en dat voor 200 euro per maand
Wat er daarintegen gebeurde met mijn persoonlijke ontwikkeling is niet te omschrijven. Een geweldige investering in mij persoonlijk was het zeker.
Ik stapte uit mijn oude vertrouwde vicieuze cirkel, kwam mijzelf uiteraard enorm tegen en kwam weer sterker terug. 
Wauw wat een transformatie was dit.

Stap 1: 

Ik wil je graag vragen deze informatie eens door te lezen om een idee te krijgen van wat wij doen.

Wij werken binnen Netwerk Marketing altijd samen met partnerbedrijf.
Dit is niet het eerste bedrijf waarmee ik samen werk maar wel het eerste bedrijf waar iedereen de investering in uren terug ziet op de bankrekening. En nog mooier is dat je financieel niets hoeft te investeren om te kunnen starten!

"Gratis jouw eigen business opzetten"
Hoe klinkt dat?

Iedereen start met retailwinst, het verschil tussen verkoop en inkoop. Jij verkoopt, de klant betaald jou, jij koopt de bestelling in en het verschil staat meteen op jouw rekening!

Je zal zien dat je al snel je eerste geld verdiend hebt en dan kan je kiezen of je enkel verkoop wil doen of dat je ook andere mensen wil helpen met hetzelfde. Uiteraard kan je op elk moment een andere keuze maken.
Ga jij anderen helpen hetzelfde te doen?
Dan open jij nog 7 manieren van verdienen en ik kan je vertellen deze zijn MEGA!

Stap 2: 

Ben je er klaar voor?!

Ik kan mij voorstellen dat je nog veel vragen hebt.
Mocht jouw interesse zijn gewekt wil ik graag een zoomcall of telefonische afspraak met je inplannen om jou hier alles over te vertellen.
Uiteraard geheel vrijblijvend.

Ik hoop je snel te spreken, 
bedankt voor je tijd.

Liefs Lies